Psihoterapie pentru copii si adolescenti

Ofer evaluarea psihologica a copilului sau adolescentului in scop psihodiagnostic (evaluarea nivelului de dezvoltare, evaluare neuropsihologica, evaluare comportamentala, evaluare afectiv-emotionala – cu eliberarea unui aviz sau a unui raport de evaluare) si/sau psihoterapie.

  • Gratuitate in perioada 1 oct 2016 – 30 nov 2016, cu bilet de trimitere de la Cabinet medical de psihiatrie pediatrica Dr. Ricean Alina.

Copiii si adolescentii pot traversa perioade sau momente dificile in familia lor, la scoala sau in grupul de prieteni care pot genera tranzitoriu sau pentru o perioada mai lunga anxietate, depresie sau furie. De cele mai multe ori, modul lor de a-si exprima trairile este unul emotional sau comportamental, mod observat de parinti sau profesori. Copilul sau adolescentul isi poate schimba “felul de a fi”: devine izolat sau agresiv, putin comunicativ sau excesiv de atasat de unul din parinti, iar de multe ori nu stie sau nu poate sa defineasca care este problema de fond, ce anume il deranjeaza. Daca aceste probleme persista o perioada mai indelungata, evaluarea psihologica va poate clarifica.

Psihoterapia copilului si adolescentului, care urmeaza principiile cognitiv-comportamentale, incepe cu evaluarea nevoilor de interventie psihoterapeutica ale acestuia si continua cu interventia propriu-zisa care include obligatoriu si consilierea parintilor.

Psihoterapia copilului si adolescentului se adapteaza particularitatilor de varsta si emotional-relationale ale acestora.

Solutii psihologice pentru minte si suflet

Contacteaza-ma


0720 432 757

Str. Iuliu Maniu Nr. 64 apt.2, Brasov

ioanaodetaionita@yahoo.com

Contacteaza-ma

Program de lucru


Luni, Miercuri: intre orele 13-19

Marti, Joi, Vineri: intre orele 8-13