Psihoterapie cognitiv-comportamentala

Psihoterapiaeste este modalitatea de tratament cuprinzator, deliberat si planificat, prin mijloace si metodologii stiintifice, avand un cadru clinic si teoretic, centrata pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburari mintale sau stari de suferinta psihosociale si/sau psihosomatice si comportamente disfunctionale.

Evaluare psihologica clinica

Evaluare psihologica adulti in scop psihodiagnostic: evaluare cognitiva si neuropsihologica, coeficient de inteligenta, evaluarea personalitatii, evaluare afectiv-emotionala, evaluarea starii de sanatate, a discernamantului – cu eliberarea unui aviz sau a unui raport de evaluare.

Psihoterapie pentru copii si adolescenti

Copiii si adolescentii pot traversa perioade sau momente dificile in familia lor, la scoala sau in grupul de prieteni care pot genera tranzitoriu sau pentru o perioada mai lunga anxietate, depresie sau furie.

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup este o varianta a psihoterapiei cognitiv-comportamentale care da rezultate bune in cazul unor afectiuni ( de ex.fobia sociala) sau pentru dezvoltarea unor abilitati (de ex. rezolvarea problemelor relationale).

Contacteaza-ma


0720 432 757

Str. Iuliu Maniu Nr. 64 apt.2, Brasov

ioanaodetaionita@yahoo.com

Contacteaza-ma

Program de lucru


Luni, Miercuri: intre orele 13-19

Marti, Joi, Vineri: intre orele 8-13